Mondiart, onderdeel van Dutch Brands Company op Meubelbeurs

‘Getalenteerde schilders en fotografen laten bezoekers genieten van creatieve uitbarsting’

Mondiart, onderdeel van Dutch Brands Company, zal van zondag 5 tot en met woensdag 8 november (in hal 8, standnummer 416) schitteren op de meubelbeurs in Brussel. Tijdens deze spannende dagen zullen ze het publiek trakteren op een gloednieuwe collectie die de “wow-factor” in vele interieurs zal brengen, zo laat een woordvoerster van het bedrijf uit ‘s-Hertogenbosch weten.

Afbeelding Wonen360.nl met woven art van Constanza Mulder

De getalenteerde kunstenaar Serge de Vries zal voor het eerst zijn werken in Brussel tentoonstellen, waarbij hij zijn hoogwaardige schildertalent en scherp oog voor detail en alledaagse schoonheid tentoonspreidt, wat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de bezoekers zal toveren. “Zijn prachtige kleurgebruik zal zeker een harmonieuze aanvulling zijn op elke binnenruimte.”

Het duo Rijkers en Blonk heeft gezorgd voor een serene collectie, met zachte pasteltinten als uitgangspunt, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. “Deze collectie is een verfrissende toevoeging aan de wereld van interieurontwerp en brengt rust en elegantie in elke kamer.”

Dina Furrer geeft een voorproefje van haar werk, waarbij ze haar talent voor fotografie combineert met digitale nabewerkingen.

Werk van Mylene Creemers.

Tijdens de meubelbeurs maakt Mylene Creemers haar debuut met haar uitzonderlijke talent voor het modern en abstract weergeven van dieren in prachtige natuurtinten. “Haar werk straalt natuurlijke schoonheid uit en zal ongetwijfeld zorgen voor bewondering van velen.”

Kunstenares Anneke van Lee zal haar abstracte creaties tentoonstellen, waarbij ze zowel pasteltinten als krachtige kleuren gebruikt om een opwindend geheel te creëren.

Daarnaast zullen Constanza Mulder en Wendy Buiter prachtige geweven kunstwerken presenteren die dienen als ware blikvangers. Ambachtelijk in Europa geproduceerd en allen voorzien van een echtheidscertificaat, zorgen ervoor dat elke klant zich kan verzekeren van een uniek, genummerd exemplaar.

Nieuwe textielbehangcollectie 
En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt de meubelbranche een voorproefje van de geheel nieuwe textielbehangcollectie. Tijdens de beurs zullen onder andere de opvallende behangontwerpen van Femm Amsterdam getoond worden.

“Het belooft een visueel feest te worden met een scala aan stijlen en ontwerpen die voor elke smaak iets te bieden hebben.”

Het team van Mondiart staat te popelen om deze prachtige collecties en kunstwerken aan het publiek te tonen. “De meubelbeurs in Brussel belooft wederom een onvergetelijke ervaring te worden, waar bezoekers kunnen genieten van een uitbarsting van creativiteit en innovatie.”

Share this post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Posts you may like

MONDiLAB is het LAB voor ontwerpers, kunstenaars en architecten om te ‘sparren’ en op basis van experimenten hun ideeën in textiel en andere materialen te verwezenlijken.

+
Scroll to Top